tag:blogger.com,1999:blog-6930554393896011078.post3644715519578053268..comments2023-08-26T08:17:14.794-07:00Comments on Vidusjúras virtuve: Cukini saláti ar ciedru riekstiem,rozíném un parmezána sieruUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6930554393896011078.post-57612565170556344212015-04-29T01:35:49.261-07:002015-04-29T01:35:49.261-07:00Ja,cukini tiesam ir varen feins darzenis gan svaig...Ja,cukini tiesam ir varen feins darzenis gan svaigs,gan visadi pagatavots.Lai ari cukini iegadajams cauru gadu, sezonas laika tas tomer garso vislabak (cukini sezona pie mums sakas julija un beidzas kaut kur septembri). Tad ari cenas ir ipasi letas.Ilonahttps://www.blogger.com/profile/15569728293858794132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6930554393896011078.post-77070901144492210502015-04-28T22:36:29.447-07:002015-04-28T22:36:29.447-07:00Es svaigu cukini iemīlēju jau pirms daudziem, daud...Es svaigu cukini iemīlēju jau pirms daudziem, daudziem gadiem. Man ļoti garšo! Burvīgs dārzenis, kuru var izmantot dažnedažādos salātos, nemaz nerunājot par ratatouille, grilētu vai cepeškrāsnī ceptu. Ar parmezānu salātos gan neesmu mēginājusi, paldies par ideju! :)Diana Sh Phttps://www.blogger.com/profile/10990096261278632854noreply@blogger.com