ceturtdiena, 2013. gada 16. maijs

Gratinado de calabacin (krásní gratinéts cukini)


Sí sacepuma burvíba slépjas pievienotajás garsvielás un konkréti kimenés. Tá ká man nebija kimenu siera, tad es liku "parasto" - vienu no liesajiem ar neitrálu garsu un papildus kimenes. Namma.

4 porcijám:

- 4 cukini,
- 4 olas,
- siers, ~150 g (ideáli, ja ir kimenu siers, bet man nebija, tapéc papildus klát liku kimenes),
- téjkarote maltas kimenes,
- sáls, 
- pipari,
- saldais kréjums vai piens,
- mazmazliet ella cepsanai

Sagriez cukini un panná apcepj. Var cept ellá, bet soreiz izmantoju triku- aplakstíju sagrieztás cukini skéles ar izpúsamo ellu, ká rezultátá ella cepsanai nebija vajadzíga.

Sakul olu, pievieno sáli, piparus, saldo kréjumu,  sarívétu sieru un dalu kimenes.Labi samaisa.
Pusi no apceptá cukini kárto cepamtrauká, párber ar kimeném un párlej ar iegúto maisíjumu.Tad liek nákoso kártu un atkal párlej ar maisíjumu.
Cepj sakarsétá cepeskrání 220 grádos aptuveni 10- 15 minútes kamér viss smuki sagratinéjies.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru