sestdiena, 2012. gada 8. decembris

Deserts ar godzi


Godígi sakot, sis ir mans kártéjais  méginájums pagatavot bezé nevis ar cukuru, bet ar citu saldinátáju. Pirms káda laika uztaisíju bezé cepumus ar stéviju. Sákumá likás, ka sanáks- krásní cepumini
smuki uzpútás, bet pasás beigás saplaka un rezultátá nekas nesanáca.
Soreiz nolému izméginát ar izlejamo natreen. Tacu rezultáts táds pats ká ar stéviju- krásní sákumá viss izskatás smuki, bet baigás saplok.
Kártéjo reizi párliecinájos un izdaríju secinájumu, ka  ne vienmér citi saldinátáji var aizstát cukuru. Tur, kur cukuram ká masai ir izskirosá nozíme, citi saldinátáji diemzél  nederés. :((

Soriez desertu cepu lielá cepamtrauká. Lai arí masa sanáca saplakusi un skata nekáda, toties garsa gan laba. Tiesa gan, ne jau ká bezé, tacu  saldais édiens(pankúcina) sanáca gan :))



Nému:

- 3 olu baltumumus,
- téjkarote kukurúzas ciete,
- citrona sula,
- skipsna sáls,
- citrona esence (vai jebkura cita),
-1 é.k.  izlejamais natreen

Gatavosana:

Olu baltumus saputo lídz stingrám putám. Tas izdodas labák, ja pievieno skipsnu sáls un olas baltums ir istabas temperatúras. Pievieno natreen, nedaudz citronu sulu,cieti, citronu esenci un masu izkláj cepamtrauká.
Cepj 125 grádos aptuveni stundu.

Labi garso kopá ar godzi ogám.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru