trešdiena, 2014. gada 19. februāris

Cukini-puravu kremzupa ar kauseto sieru un grauzdiniem


Esmu absolúta kremzupu fane un soreiz top vél viens gards kremzupas variantrs. Starp citu, kremzupas ir lielisks veids ká  likt dárzenu nemílétájus ést dárzenus, jo zupa tiesám sanák garda.

4- 6 porcijám vajadzígs:

- 800 g cukini,
- 300 g puravi (káta baltá dala),
- 200 g kartupeli,
- 40 g kremsiers (man 2 gab. "Vaca que ríe"),
- sáls péc garsas,
- 4 é.k. maiga olívella ,
- baltmaizes kiploku grauzdini

Pagatavosana:

Daléji nomizo cukini (es mizoju ar t.s.kartupelu mizojamo, dalu mizas nogriezot, dalu atstájot). Tad sagriez cukini gredzenos un to pasu dara arí ar puravu. Nomazgá kartupelus (tie zupai piedos tumígumu) un sagriez arí tos. Katliná elj ellu un apcepj tajá dárzenus. Tad pievieno údeni (es leju tik,lai apnem dárzenus), pievieno sáli un vára lídz dárzeni míksti. Beigás liek klát kremsieru un sablenderé. Ja gribas skidráku zupu, lej klát vél údeni un ja nepieciesams, pievieno vél sáli.
Pasniedz karstu ar kiploku baltmaizes grauzdiniem.
Namma :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru