Garsígi,veselígi un liesi saláti.Var ést starp édienreizém un ideáli lídznemasnai.
Vajadzígs:
- brokolis,
- pukkáposts,
- sauja maurloki,
- loki,
- ola
Mércei:
- 150 g jogurts vai ceso batido ,
- svaigais kréjums (ja grib ípasi liesi,var arí nelikt),
- 2 é.k. vínogu vai citu auglu etikis,
- 1/2 citrona sulas,
- 1 t.k. karija pulvera,
- sáls, pipari, cukurs péc garsas
Pagatavosana:
Sagriez rozetés brokoli un ziekápostu,un notvaicé vai novára. Ja grib tádu kreptígáku un izteiktáku garsu,tad dárzenus var várít pievienojot dárzenu buljonu.
Kad dárzeni gatavi,nokás.
Novára olu,atdzesé,noloba un sagriez mazos gabalinos.
Sajauc jogurtu ar saldo kréjumu un uzputo,pievienojot etiki,citrona sulu,kariju. Sáli,piparus un cukuru (vai citu saldinátáju) liek péc garsas.
Liek dárzenus skíví,párber ar sagriezto olu,párkaisa ar maurlokiem.Pasniedz kopá ar karija mérci.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru