pirmdiena, 2015. gada 30. marts

Shirataki núdeles japánu gaumé


Sodien gatavoju shirataki núdeles japánu gaumé. Tiesa gan,pavisam nedaudz izdaru atkápi no originálreceptes (sk,video) . Tacu visviens veselígi,liesi un garsígi. Bez tam sádi pagatavotu mérci var pievienot arí "ístajám" oglhidrátu núdelém,salátiem u.taml.

Vajadzígs:

- ola,
- sáls,pipari péc garsas,
- 3 g kukurúzas milti,
- gurkis,
- tomáts,
-  sojas asni,
- váríta gala
- shirataki núdeles

Mércei:

- sojas mérce,
- etikis,
- údens,
- cukurs vai cits saldinátájs,
- sezama ella,
- ingvera sakne

Pagatavosana:

Sojas asniem nonem baltos pavedienus,ja tádi atrodas pie saknítém un liek panná applaucéties.Pievieno skipsnu sáli un sluku sezama ellu. Visu pacepina apmaisot,ad zliek váku un tádá veidá pasuté aptuveni 2 minútes. Tad iznem no pannas un atdzesé,vienkársi izliekot skíví.

Gatavojam mérci. Sajauc cukuru (péc garsas) ar sojas mérci,Pievieno etiki un nedaudz údens.Visu labi samaisa. Tad pieliek uz smalkás ríves sarívétu ingvera sakni,sezama ellu un atkal visu labi samaisa.

Iesméré pannu ar pikuci ellas un apcepj sakultu olu,kas sajaukta ar kukurúzas miltiem. Sáli,piparus pievieno péc garsas.  
Kad "omlete" izcepusies,to uzmanígi iznem,sarullé un ar nazi sagriez strémelés.

Shirataki núdeles noskalo,sagriez síkákos gabalos un liek uz 30 sekundém verdosá údení. Tad iznem,nokás un  liek atpakal katliná bez údens un maisot "sauté" aptuveni minúti lídz iziet árá mitrums.
Tálák shirataki núdeles liek pagatavotajá mercé.Kártígi samaisa,lai visas sastávdalas smuki sasúcas.
Liek skíví un pasniedz ar gurki,tomátu, sojas asniem un olu.









Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru