ceturtdiena, 2011. gada 22. septembris

Riveti tomati Vidusjuras gaume


Ar so merciti parasti mielojos,kad edu arpus majas.Uzsmereju uz maizes gabalina,paris pilieni ali oli un tads gardums!!! Spani to pasniedz pie chapatas,kopa ar ali oli,itali medz pasniegt to pie fokachas. Merciti parasti liek uz karstmaizites.
Nepieciesams:(1 porcijai)
-tomats,
-sals,pipari,
-paris bazilika lapinas,
-virgen extra olivella (dazas piles-garsai,es izmantoju izpusamo)
Pagatavosana:
-Uz rupjas rives sarive tomatu.ja trauce tomata seklas,tad izlaiz caur sietu.Mizu izmet. Pievieno siki sakapatu baziliku,sali,piparus pec garsas un iepilina olivellu. Gatavs!
Mercitei var but dazadi varianti-var likt klat saspiestu kiploku vai sipolu un ari jebkuras citas garsvielas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru