otrdiena, 2013. gada 19. marts

Sokoládes kúka ar zemeném



Spánijá 19. marts ir Tévu diena un par godu sim notikumam músmájás tika cepta sokoládes kúka. Bérnu fantázijai nav robezu un kúká tika ieklauts arí táds svarígs elements ká " M & M " konfektes un tápat arí kúka tika dekoréta ar vietéjás sezonas zemeném. 

Nepieciesams:
 ( sanák 6-8 kúkas gabalini)

Apakséjai kártai:
- biskvíta cepumu míkla (tika gatavota péc receptes, kas skatáma SEIT

Augséjai kártai:
- 140 g sadrupináta  melná sokoláde,
- 175 g atlaidináts sviests,
- 250 g cukurs,
- 100 g milti,
- 1/2 téjkarotes vanilas esence,
- 6 saputotas olas

Dekoram:
- zemenes,
- "M&M" konfektes

Pagatavosana:

Pirmo izcepj kúkas apakséjo kártu. Tá ká sí kúka ir neliela, tad apakséjai kártai ingredienti tika nemti uz pusi mazák un milti likti vairák, lai kúkas pirmá kárta sanák stingra(sk. recepté)

Kad kúkas pirmá kárta izcepta, karstá údens peldé izkausé sokoládi, pievieno sviestu. Samaisa un lauj atdzist. Atseviski samaisa  cukuru, miltus, vanilas esneci un olas. Tad pievieno izkauséto sokoládi.

So iegúto masu lej uz tortes masas pirmo kártu un cepj sakarsétá cepeskránsí 180 grádos aptuveni 50 minútes.

Kad kúka izcepusies, to iznem no kúku forminas un dekoré ar sagrieztám zemeném un "M&M" konfektém. 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru