sestdiena, 2014. gada 6. septembris

Kokosa cepumi


Téjas cepumi ar kokosriekstu garsu.

Vajadzígs:

- 1 ola,
- 130 g cukura,
- 160 g sviests,
- 3 é.k. piens,
- 60 g rívétas kokosa skaidinas, 
- 260 g milti

Pagatavosana:

Sakul olu ar cukuru un míkstu (istabas temperatúrá pastávéjusu) sviestu. Pievieno pienu, kokosa skaidinas un beigás miltus. Visu samaisa (es ar mikseri) un tin virtuves caurspídígajá plévé. Liek uz stundu ledusskapí.
Tad míklu izrullé un izspiez forminas. Míkla ir míksta,tádél uzmanígi ar virtuves lápstinas palídzíbu saliek cepumus uz pláts.
Cepj 18o grádos 20 minútes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru