Pédéjá laiká esmu loti aiznemta un pie plíts ípasi stávét un gatavot nav laika.Tacu édiens galdá ir jácel un tá nu vienu rítu izdomáju,ka saviem dárgajiem cieminiem brokastís varétu sapildít olinas. Loti átri un man prieks,ka brokastotájiem garso.
Vajadzígs:
- olas,
- majonéze,
- ketcups,
- svaigais siers (ceso batido)
- pildítas olíves ar ansoviem,
- ikri,
- ledus saláti,
- tomáti,
- virgen extra olívella,
- vínogu vína etikis,
- sáls,
-pipari
Pagatavosana:
Novára olas,lai tás bútu cietas,tad aukstá údení atdzesé, noloba un párgriez uz pusém. Kamér olas várás, sagriez salátus, tomátus, apslaksta ar ellu,etiki,pievieno sáli,piparus péc garsas un kárto skíví.
Olám iznem dzeltenumu un ar daksu saspaida.Pievieno majonézi,ketcupu. Ja grib liesák, liek klát arí svaigo sieru (var arí aiztát ar bezpiedevu jogurtu ).
Iegúto masu sapilda olás.Pa virsu liek olíves ar ansoviem un ikrus.
Iegúto masu sapilda olás.Pa virsu liek olíves ar ansoviem un ikrus.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru