svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Cukini salati ar baklazanu



Kad apnikusi ierastie salati,taisu augsa sadus. Man sajos salatos patik tas,ka tie ir loti satigi un lai ari tos var pieest klat pie jebka un var est ka uzkodu vienus pasus.

Nepieciesams:

-neliels baklazans,
-neliels cukini,
-puse svaigi spiestas apelsina sulas,
-paris pilieni citrona sulas,
-olivella Virgen extra(5 g)
-sals,pipari pec garsas,
-koriandrs vai petersili

Pagatavosana:

Baklazanu pargriez gareniski un talak griez nelielos menestinos. Ieliek uz laiku salsudeni,lai noiet rugtums. Pec tam nokas un nosusina ar virtuves dvieli. Cep bez taukvielam vai nu uz pannas vai grille krasni. Pa to laiku cukini sagriez loti planas gareniskas loksnes. Izspiez no apelsina sulu,piepilina paris piles citrona sulu,pievieno 5 g olivellas.Sajauc blodina svaigu cukini ar baklazanu,parlej ar merci un parber ar sakapatiem zalumiem( koriandru vai petersiliem).Sals,pipari pec garsas.Butu labi,ja atlautu tam visam nedaudz ievilkties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru