trešdiena, 2013. gada 11. septembris

Pildíti tomáti


Sodien pildu tomátus ar rívmaizi, kas sacepusies ar olívellu, kiploku un pétersíli, dod loti labu garsu. Lieliski iet kopá ká piedeva zivju un galas édieniem vai édams tápat.

4 personám vajadzígs:

- 4 vidéji tomáti,
- 2 kiploka daivas,
- sauja pétersíli,
- 50 g rívmaize,
- 8 é.k. olívella (var arí mazák, tikai tad liek klát nedaudz tomátu sulas, lai bútu slapjs)
- sáls,
- pipari,
- 5 é.k. rívéts parmezána siers

Pagatavosana:

Tomátiem nogriez augsu un izgrebj ieksu ar karoti. 
Sakapá pétersílus un kiploka daivu (var izlaist arí  caur kiplokspiesdi). 
Sajauc rívmaizi ar ellu, kiploku un pétersíliem.
Sapilda tomátus un párber ar sieru.
Liek cepamtrauká (ja nepieciesams, to ietauko) un cepj 200 grádos 30 minútes.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru