otrdiena, 2013. gada 10. septembris

Gratinéti baklazáni ar mocarellu



Un te atkal kaut kas itálu gaumé, kas tik loti iecieníts músmájás.
 Párliecinájos, ka sádi pagatavots sacepums garso arí tiem, kurus dárzeni ípasi neuzruná.

4 personám vajadzígs:

- 800 g baklazána (nelieli),
- sáls,
- 300 g mocarella,
- puse saujas oregano,
- puse saujas bazilika,
~ 100 g milti,
- 100 ml olivella,
- 50 g parmezana siers,
- 500 g tomáti, konservéti (var bút svaigi vai puse uz pusi)

Pagatavosana:

Baklazánus nomazgá un sagriez gareniski aptuveni 1/2 cm resnumá. Apsála un atstáj uz 15 minútém (var arí mércét sálsúdení).
Tomátus sablenderé putriná un péc tam sajauc ar garsvielám.
Nosusina baklazánus un apvilá miltos.
Uzkarsé ellu un apcepj baklazánus no abám pusém.Tad liek papíra dvielí, lai uzsúc lieko ellu.
Nem cepamtrauku un pilda- apaksá liek baklazánus, tad tomátu pjuré un pa virsu ,liek strémelés sagrieztu mocarellu.Ká pédéjo kártu liek tomátus un párkaisa ar rívétu parmezána sieru.
Gratiné 10 minútes 180 grádos.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru