ceturtdiena, 2012. gada 2. augusts

Pildíts krabis


Kas gan var bút gardáks par so? Ja gribas kádu pársteigt vai kad gribas sevi ípasi palutinát-sí recepte bús tiesi laiká!!

4 personám nepieciesams:
 

- 2 krabji,
- 2 greifrúti (sarkanais un dzeltenais vai otrs citruss var bú apelsíns)
- 1 salátu galva (kas dod apjomu),
- zivju buljons,
-buntíte dilles,
-200 g sojas dzinumi (der arí blansétas)

Pagatavosana:


Aromátiská zivju buljoná novára krabjus. Péc 10 minútém iznem no kastrola un lauj atdzist. Nomizo greipfrútus, tá daivinas atdalot no pléves.
 Krabim nonem kájas un atlauz calu.
Atseviská trauciná liek krabja galu un iztecina skidrumu (to árá nelej!).
 Sagriez salátus, dilles, uz pusém sagriez sojas dzinumus, pusi sarkaná un dzeltená greifrúta, ko sagriez nelielos gabalinos.
Pievieno "falso" majonézi, sáli, piparus,visu samaisa un sapilda krabi. Pa virsu liek atlikusás greifrúta daivinas.

Falsá majonéze Vidusjúras gaumé


- 1 olas dzeltenums,
- 1 téjkarote dizonas sinepju,
- 50 g biezpiena,
- 1/2 citrona sulas,
- téjkarote kaperu (mazinie),
- sáls,pipari
- skipsna Vidusjúras garsvielu maisíjums (ja vélas)

Pagatvosana:


Labi samaisa visas sastávdalas un gatavs!


2 komentāri: