ceturtdiena, 2012. gada 2. augusts

Títara- greipfrútu sacepums


Varen feins sacepums- liess, sátígs un garsígs, Ja negribas képáties (kaut gan nekáda lielá képa nemaz nav), var sacepumu  taisít parastá cepamtrauká.

Vienai porcijai nepieciesams:

-1 greifrúts,
- 90 g títara fileja (derés arí vistas fileja),
- 120 g sénes (izmantoju svaigus sampinjonus),
- páris pétersílu lapinas,
- 1 t.k.  svaigá siera
- 1 t.k. parmezána
- 10 ml greifrúta sulas,
- sáls, pipari péc garsas
 
Bechamel mércei: (light versijá)

-50 ml liesa piena,
-5 g kukuruzas ciete

Pagatavosana:

Pienam pievieno kukuruzas cieti un nepártraukti kulot maisa, kamér uzvárás.Tad nonem no uguns.
 
Pildíta greifrúta pagatavosana:


Greifrútam nogriez vienu galu un ar asu nazíti iznem visu míkstumu. Títara fileju sagriez nelielos galalinos un apcepj panná bez ellas.

Síki sagriez sénes un pievieno filejai un visu vél apcepj. Kad séném údens gandríz iztvaikojis, pievieno svaigo sieru, bechamel mérci, sáli un piparus péc garsas. Visu labi samaisa un beigás pievieno greifrútu sulu(to lej tik, cik lietu savai téjas krúzei.Man, pieméram, pietika ar 10 ml sarkaná greifrútu sulas).Tad pievieno  sakapátus pétersílus.

Péc tam nem greifrútu un sapilda to ar iegúto maisíjumu, pa virsu apkaisa ar parmezánu.
 Liek sakarsétá cepeskrásní 220 grádos un cepj aptuveni 15 minútes, kamér siers paliek zeltaini brúns

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru