ceturtdiena, 2012. gada 31. maijs

Omlete ar saprgeliem





Tikai nesen uzzináju, ka savvalas spargeli Vidusjúras valstís tiek izmantoti ká norobezojumi starp zemes gabaliem.
Runájot par garsám, gardézi apgalvo, ka spargeliem piemít izsmalcináta garsa. To nevar noliegt, kaut kas tajos spargelos ir, kas uztrin garsu kárpinas. Iespéjams, varbút tiesi sis ir viens no iemesliem, ka sparģeļi ir viena no nedaudzajām pārtikas produktu grupám, kas ir atzīstami par pieņemamiem ēst ar rokām oficiālā vidē, bet tas ir vairāk izplatīts Eiropā.
Tá nu sorít man tapa visparastáká omlete, kuru papildinája magiskie spargeli.


4 personám nepieciesams:

- 4 olas,
- sals, pipari,
- 50ml piena,
- rívéts parmezana siers,
- bunte spargelu,
- nedaudz ella cepsanai

Pagatavosana:

Spargelus nomazgá, nogriez kokainos kátus un liek sálsúdení váríties. Olas kártígi sakul, pievieno skipsnu sáli, piparus. Tad pielej pienu un pievieno sieru. Samaisa. Panná uzkarsé ellu, liek spargelus un olu masu. Cepj no abám pusém.

¡ Buen provecho!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru