trešdiena, 2012. gada 18. jūlijs

Ar cous cous pildíta paprika


Vél viens aromátisks édiens ar cous cous.

4 porcijám nepieciesams:

- 2 lielas paprikas,
- 100 g cous cous,
- 300 g sampinjonu,
- marokánu garsvielu maisíjums (malts ingvers, kanélis, kumina, kurkuma, asá paprika, kanélis..),
- 1 sípols,
- 1 kiploka daiva,
- ella,
- sáls

Pagatavosana:

Nomazgátai paprikai nogriez kátu, iznem séklas un párgriez papriku vertikáli 4 dalás. Iznem paprikai iekspusé balto "ádu", ja táda ir.

Uzbriedina cous cous. Ja vélas, cous cous pievieno nedaudz ellas vai sviesta un pakápeniski (!) , nepártraukti maisot (ar daksu vai rokám), aplej ar údeni un pievieno garsvielas, sáli.

Panná ellá apcepj sagrieztu sípolu un kiploka daivu. Kad sípols zeltains, pievieno sagrieztas sénes un turpina cept, lídz sénes gatavas.
Beigás pievieno cous cous, kártígi visu izmaisa un sapilda papriku.

Sapildíto papriku liek uz cepampláts un cepj sakarsétá cepeskrásní 180 grádos 20- 25 minútes pársedzot ar folliju.

¡ Buen provecho!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru