piektdiena, 2012. gada 7. septembris

Arbúzu limonáde ar piparmétrám


Arbúzs iet loti labi kopá ar piparmétrám- sanák loti svaigs un atspirdzinoss dzériens. Ja saldétavá aizkérusies káda zemene, tad drosi to var pievienot klát!

Karstá laiká klát var pievienot ledus gabalinus, vésá laiká var iztikt bez tiem.

Lai pagatavotu so veselígu un gardo dzérienu 4 personám nepieciesams:

- 400 g arbúza míkstums bez séklinám,
- 100 g svaigas vai saldétas zemenes (bet var iztikt arí bez tám),
- 1 gláze údens,
- neliela sauja sasmalcinátas piparmétru lapas,
- ledus gabalini un saldinátájs (ja vélas un cik vélas)

Pagatavosana:

Sablenderé piparmétru lapinas, pievienojot nedaudz údeni. Kad sablenderétas, izlaiz caur sietu. Ja netraucé, tad var arí biezumus atstát.
Sablenderé arbúzu, kopá ar zemeném un ledus gabaliniem, pievienojot ledu, údeni un piparmétras. Ja nepieciesams, pievieno saldinátáju.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru