trešdiena, 2012. gada 26. septembris

Astonkájisi. Soli pa solim.


Lúk, astonkáji Vidusjúras gaumé. Júras velsu cienítáji atzíst, ka sádi pagatavoti astonkáji ir ípasi garsígi.


Te nu vini ir brasuli astonkáji. Visi kopá ( 9 gabali ) svéra 1kg un 350 g.



4 personám nepieciesams:

- 8-10 nelieli astonkáji,
- sípols,
- páris kiploka daivas,
- nedaudz ellas,
- sáls péc garsas,
- 2 lauru lapas,
- tomáti bez ádas, sagriezti (der arí no burkas)



Kastrolí nelielá ellas daudzumá apcepj sagrieztu sípolu un kiplokus. Kad tie apcepusies, pievieno tomátus, sáli, lauru lapas.


Pievieno astonkájus.


Pievieno arí buljonu vai údeni.



Várot izdalás astonkáju tinte, kas iekráso tomátus, sípolu, kiploku. Viss júras aromáts smuki sasúcas un melná mérce garso fantastiski!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru