piektdiena, 2012. gada 7. septembris

Seleriju krems


Atceréjos, ka man ledusskapí jau vairákas dienas stáv seleriju káti. Sagribéjás atru un kemígu zupinu. Soriez noslinkoju un klát neliku nedz kiploku, nedz sípolu. Tikai un vienígi seleriju, mazliet sáli un édamkaroti  super liesa "Philadephias" tipa kremsieru. Táda namma!

Nepieciesams:

- 500 g selerijas káti,
- 1 édamkarote liesa "Philadelphias" tipa kremsiera,
-nedaudz sáls un ja vélas arí pipari

Pagatavosana:

Seleriju nomazgá, sagriez palielos gabalos un liek katliná váríties. Lai sanáktu krems, údeni lej tikai tik, lai apnemtu dárzenus. Kad selerija míksta to sablenderé, pievienojot sáli un  piparus. Pieliek kremsieru, samaisa un seleriju krems gatavs!
Ëdams tápat bez neká vai arí ká piedeva pie pamatédiena . Lieliski sader arí ar vítinátu spánu galinu jamon serrano un kiploku grauzdiniem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru