trešdiena, 2012. gada 12. septembris

Olas ar chantillí kremu un kaviáru




Sí recepte nák no Pjéra Dukana ilustrétás grámatas un arí man loti gribéjás to izméginát. Originálrecepté gan nepieciesami lasa ikri, tacu liku tos, kuri man bija pieejami.

Nebút nav jábút ístam kaviáram, der arí "mákslígais", kurs arí ir loti garsígs un veselígs. Izvéloties "mákslígo" kaviáru, uzmaníba jápievérs tam, lai tas bútu no dabiskám sastávdalám pagatavots. Manis pirktais mákslígais kaviárs ir gatavots no júras algém.

Sí recepte patiesám ir loti garsíga un noteikti derés tiem, kam apnikusas vienkársi várítas vai ceptas olas. Recepté dotie ingredienti bagáti ar proteíniem un derés arí tiem, kas aktívi sporto.
Bez tam proteíni loti labi dod sáta sajútu un uz ilgu laiku.
Péc Dukana grámatas recepte paredzéta 1.fázei un 2. fázes PP dienás.

Visi sís receptes ingredienti tik labi saiet kopá. Un mans lielais atklájums ir gardais un liesais chantillí krems- lídz sim man bija tapusas tikai  krema saldás variácijas. Noteikti gatavosu so kremu vél un vél. Vienvárdsakot- nu gards ka nenoésties!! :)

2 personám nepieciesams:

- 3 olas,
- 2 édamkarotes ikru (sarkanie vai melnie),
- sáls, pipari

Chantillí kremam:

- 2 olu baltumi,
- 40 grami 0 % biezpiens,
- sáls, pipari

Pagatavosana:

Panná bez ellas vai nelielá ellas daudzumá uz mazas uguns apcepj olas, pievienojot skipsnu sáls un piparus. Péc tam izcepto olu "saplés" mazos gabalinos.

Saputo stingrás putás olu baltumus, pievieno sáli, piparus un iecilá biezpienu.

Trauciná liek olu un pa virsu chantillí kremu.
Pasniedz ar kaviáru.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru