piektdiena, 2012. gada 26. oktobris

Annin dofu


Annin dofu ir japánu deserts. Nu jau kádu laiku arí májás gatavoju savu annin dofu.  
Man loti garso, piedevám deserts ir trakoti veselígs, seviski liess un tik viegli pagatavojams!


Nepieciesams:

- 300 ml údens,
- 300 ml piens,
- 3 téjkarotes agar agar pulverítis (ja grib seviski cietu, tad 4 téjkarotes),
- saldinátájs péc izvéles,
- saldo mandelu ekstrakts( páris pilieni),
- 2 édamkarotes godzi ogas

Pagatavosana:

Kastrolítí uzkarsé údeni. Kad tas várás, pievieno agar agar. Izmaisa. Kad uzrodas burbulísi, lej klát pienu, pievieno saldinátáju un mandelu ekstraktu. Maisot 1-2 minútes pavára un nonem no uguns.
Lej traucinos un liek ledusskapí, lai sacieté.

Pirms pasniegsanas párber ar veselígajám godzi ogám deserts gatavs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru