trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Variácija par kliju maizítíti


Sí ir mazliet citáda kliju maizíte, kas cepta vadoties no tá, lai tá bútu gana sátíga, garsíga un lai maizítes sanáktu padaudz, turklát, lai tá nebútu kalorijám bagáta.
Vienvárdsakot maizíte, kura notiekti der rezímá, kad nákas samazinát uznemto kaloriju dauzumu.

No zemák  minétá ingedientu daudzuma sanák divas plaukstu lieluma maizítes.
Maizíti var cept plánáku vai biezáku- viss atkarígs péc vélmém. Ja grib péc izméra lieláku, bet plánáku skélíti, tad nem lielu cepamtrauku. Ja grib biezu skéli, bet izmérá mazáku, tad nem nelielu cepamtrauku.

Vél sajai maizítei ir táds pluss, ka atkaríbá péc vélmém, var izcept maizíti ar loti dazádám garsas niansém- atliek pievienot tikai savas mílákás garsvielas.
Maizíté var arí iecept skinki (labi garso ar spánu vítináto galinu jamon serrano, arí ar kúpinátu lasi ir pat loti ok).



Vajag:

- 2 édamkarotes auzu klijas,
- 1 édamkarote kviesu klijas,
- 1 téjkarote kukurúzas ciete,
- 1 téjkarote cepampulveris,
- 1 vai 2 olu baltumi,
- 2-4 édamkarotes kremígs svaigais siers ( lieku spánu 0 % ceso batido, kas ir  loti lídzígs kréjumam, domáju, ka derés arí pabiezákas konsistences jogurts)
- skipsna sáls,
- mílákás garsvielas (oregano, kimenes, kiploki.. man patriez topá Ibérijas garsvielu maisíjums)

Pagatavosana:

Blodiná sajauc  ingredientus un samaisa.
Nem silikona cepampannu un izlej tajá míklu. Míkla sanák skidra, bet satraukumam nav pamata- rezultátá viss smuki izcepjas.  
Pa virsu kaisa  mílákás garsvielas.
Cep 180 grádos aptuveni 20 minútes.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru