ceturtdiena, 2012. gada 18. oktobris

Kumato tomáti ar sieru un zalumiem


Kumato tomáti man loti atgádina bérníbá siltumnícá mammas audzétos tomátus "Melnais princis".

Kumato tomáti ir gandríz vienígie tomáti, kas garso péc ístiem tomátiem jebkurá gadalaiká. Pateicoties ļoti stingrajiem selekcijas un audzēšanas noteikumiem un prasībām, šiem tomātiem tiek garantēta nemainīga kvalitāte.
 Visi kumato tomátu augi aug un nogatavojas optimālos audzēšanas apstākļos un tiek rūpīgi atlasīti, tiek garantēts, ka ar firmas zīmi Kumato tirdzniecībā nonākušajiem tomātiem vienmēr ir augsta kvalitāte – neatkarīgi no sezonas un audzēšanas vietas.
Kumato tomāti nav ģenētiski pārveidoti , bet daudzu gadu laikā rūpīgi atlasīti un veidoti ar tradicionālām selekcijas metodēm un audzēti dabiskos apstākļos. Tie ir radušies savvaļas tomātu spontānu mutācijas rezultātu un tādejādi labi pielāgojušies augšanai Vidusjūras apgabalos ar sausu klimatu un sālām augsnēm.
Tomátu tumsá áriene slépj mísktumu ar ípasi saldu un smalkgraudainu, stingru struktúru, tie ir saldi (fruktozes daudzums ir nedaudz augstáks ká páréjos tomátos) sulígi,  ar stingru mizinu.

Kumato tomāti tiek audzēti Eiropā un arī patērēti Eiropā. Tos audzē noteiktās vietās Spānijā, Francijā, Beļģijā un Šveicē. Audzēšanas vietu dažādie platuma grādi un klimatiskie apstākļi nodrošina iespēju apgādāt pircējus ar vissvaigākajiem, visgaršīgākajiem un kvalitatīvākajiem kumato tomātiem visu gadu.

Kumato tomāti tiek vākti jau gatavi. Tie krāsojas no iekšpuse uz āru, tāpēc reizēm no ārpuses var šķist, ka tie nav pietiekami ienākušies. Tomāti ir ēdami uzreiz pēc to iegādes. Kā jebkurus tomātus, tos vajadzētu glabāt istabas temperatūrā, bet ne ledusskapī, jo aukstumā samazinās cukura saturs augļos. Ledusskapī uz īsu laiku var ielikt tikai jau gabaliņos sagrieztus tomātus.

 Ja kādu laiku veikalā kumato tomāti nav nopērkami, tad tikai tāpēc, ka tas ir ekskluzīvs produkts, kuru audzē tikai tie tomātu audzētāji, kas spēj izpildīt izvirzītās prasības un stingros līguma noteikumus.
Kumato tomáti ir patiesám loti, loti garsígi tomáti!

Nepieciesams:

- kumato tomáti,
- sarkanias sípols,
- "Philadelphia" tipa kremsiers,
- oregano (kaltéts),
- sáls,
- svaigi malti pipari (piem., 5 piparu maisíjums)
- zalumi péc izvéles

Pagatavosana:

Kumato griez skélés, pievieno nedaudz sáli, piparus, pa virsu liekot sípola ripu, "Philadelphia" tipa kremsieru. Párkaisa ar oregano un pasniedz ar zalumiem.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru