No spargeliem sanak ari gardas kremzupas. Soreiz gatavoju ipasi vieglu kremzupu un salda krejuma vieta lieku 0 % pienu.
Vajadzígs:
- 2 saujas zalo spargelu,
- kartupelis,
- sipols,
- puravs (kata balta dala),
- glaze 0 % piena,
- sals,
-pipari,
- buljona kubins (ja nepieciesams),
- nedaudz taukvielas apcepsanai
Pagatavosana:
Spargelus nomazga, nogriez baltos, stiegrainos katus un liek udeni varities. Aptuveni 3-4 varisanas minute iznem paris spargelus dekoram.
Pa to laiku,kamer spargeli varas, sagriez sipolu, puravu un taukvielas apcepj.
Kad spargeli miksti, tos nokas un udeni,kura tie varijas, rezerve.
Kad sipols un puravs apcepusies, pievieno nokasto udeni, spargelus un visu uzvara. Pievieno sali,piparus, buljona kubinu. Kad uzvaras,lej klat pienu. Tad nonem no uguns un sablendere.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru