svētdiena, 2013. gada 17. novembris

Ipasi liesais mandelu- sokoládes deserts



Patiesíbá sí ir versija par annin dofu, kas tapa viená brídí- gribéjás kaut ko liesu un garsígu. Sis variants tapa tádél, ka secináju, ka stévija beigusies, bet cukuru likt klát negribéjás. Tad nu klát saldinásanai  liku colacao (kakao). 
Tátad, annin dofu ar sokoládes piesitienu.

Vajadzígs:

- 300 ml piens,
- 300 ml údens,
- pacina agar- agar pulveris (5 g)
- édamkarote kakao,
- rívéta sokoláde,
-páris pilieni mandelu esence 

Pagatavosana:

Uzliek váríties údeni, kad burbulo, pievieno agar agar pulveri. Lai tas nesaietu kunkulos, to izsmidzina. Vára aptuveni 2 minútes, tad pievieno pienu,mandelu esenci kakao, izmaisa un nonem no uguns.
Lej trauká, atdzesé, párliek ar caurspídígo pártikas plévi un liek ledusskapí sazelét.
Kad sazeléjis, párkaisa ar rívétu sokoládi.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru