Liess deserts no kirbja, kam ir bezgala daudz variaciju ko likt klat garsas un konsistences bagatinasanai.
Soreiz, ka jau briva fantazijas lidojuma, nekadas proporcijas neieveroju.
Vajadzígs:
- kirbis,
- saldinatajs pec garsas,
- piens,
- agar agar pulveris
Pagatavosana:
Pagatavosana:
Kirbi tin follija un liek krasni cepties. Kad izcepies, mikstumu iznem no kirbja mizas un ar daksu saspaida. Ja nepieciesams, klat liek saldinataju pec garsas.
Katlina lej pienu, liek citrona mizinu un kanela standzinu. Kad piens uzvaras, izsmidzina agar agar pulveri un ar olu putojamo slotinu nepartraukti maisot, 1- 2 minutes uz nelielas uguns vara. Beigas liek ieksa kirbi, visu labi sajauc un lej pa forminam vai viena liela forma.
Atdzese vesa vieta un gatavs!
Edams tapat vai kopa ar saldajiem kremiem (chentily u. taml.)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru