trešdiena, 2012. gada 7. novembris

Gulas con tomate y huevos de cordoniz



Seit atkal gulas, soreiz ar tomátiem un paipalu olinám.

Sátígi, veselígi un tik loti garsígi!

2 porcijám nepieciesams:

- gulas (skiet, latviski varétu bút tas pats surimi, jo gulas jau satur surimi, tikai spániski tám ir cits nosaukums, lídzígi ká itáliem- teju katram makaronu veidam savs nosaukums :D) )
- 2 nelieli tomáti,
- 2 salotes sípoli,
- nedaudz ellas,
- sauja pétersíli,
- paipalu olinas

Pagatavosana:

Panná nelielá ellas daudzumá apcepj smalki sagrieztu sípolu. Tomátiem nonem ádu ( lai ieekonométu laiku, es tos vienkársi nomizoju). Péc tam sagriez tomátus nelielos gabalinos.
 Kad sípols klúst nedaudz  caurspídígs, pievieno sagrieztu tomátu. Visu vél nedaudz pacepina un beigás liek klát gulas. Izmaisa un pievieno sasmalcinátus pétersílus.
Liek skíví un pasniedz ar paipalu olinám.




2 komentāri: