Sí ir viena no manám mílákajám receptém ká pagatavot sviesta pupinas. Aromatiski, sildosi un ar pikanti austrumniecisku garsu.
Paldies par recepti http://gardskanenoesties.blogspot.com.es/ bloga autorei!
Sastāvdaļas:- 0.5 kg sviesta pupiņas
- 2 ēd. k. sojas mērce
- 1 ēd. k. rīsu etiķis (var lietot baltvīna etiķi)
- 2 t.k. saldinātājs (vai stēvija - kāda šķipsna)
- 1/4 t.k. čili pipari
- 2 lielas ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
- 2 ēd.k. rīvēta ingvera sakne
- 2 t.k. eļļa
Pupiņu pākstīm nogriež galus un sagriež tās 2 vai 3 daļās, atkarībā no pāksts garuma. Novāra, bet ne pārāk mīkstas.
Trauciņā sajauc sojas mērci, etiķi, saldinātāju, čili piparus.
Uz pannas uzlej eļļu un apcep ~2 min. sasmalcinātu ķiploku un smalki sarīvētu ingvera sakni.
Pievieno vārītās pupiņu pākstis un atlikušās garšvielas. Maisot cepina vēl pāris minūtes.
- 2 ēd. k. sojas mērce
- 1 ēd. k. rīsu etiķis (var lietot baltvīna etiķi)
- 2 t.k. saldinātājs (vai stēvija - kāda šķipsna)
- 1/4 t.k. čili pipari
- 2 lielas ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
- 2 ēd.k. rīvēta ingvera sakne
- 2 t.k. eļļa
Pupiņu pākstīm nogriež galus un sagriež tās 2 vai 3 daļās, atkarībā no pāksts garuma. Novāra, bet ne pārāk mīkstas.
Trauciņā sajauc sojas mērci, etiķi, saldinātāju, čili piparus.
Uz pannas uzlej eļļu un apcep ~2 min. sasmalcinātu ķiploku un smalki sarīvētu ingvera sakni.
Pievieno vārītās pupiņu pākstis un atlikušās garšvielas. Maisot cepina vēl pāris minūtes.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru