pirmdiena, 2013. gada 23. septembris

Kirbja biezzupa ar kariju



Garda kremzupa kad sagribas karija garsu.

4 porcijám:

- sípols,
- katupelis,
- 500 g kirbja,
- 1/2 t.k. karija pulveris (vai pasta, vai nedaudz no abiem),
- sáls,
- pipari,
- 100 ml svaigais kréjums,
- nedaudz taukvielas,
- buljons (vai buljona kubins) péc izvéles

Pagatavosana:

Taukvielás apcepj sagrieztu sípolu, tad pievieno sagrieztu kartupeli un kirbi. Pievieno kariju un buljonu (vistas, zivju vai dárzenu..) tik daudz, lai tas nosegtu dárzenus. 
Vára, lídz viss klúst míksts, beigás liek  sáli, piparus péc garsas.
Nonem no uguns, sablenderé un pievieno svaigo kréjumu.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru