Sen nav gatavots pukkaposts,tad nu soreiz kremzupa ar saldo krejumu.
4 porcijám:
- neliela pukkáposta galva,
- neliels sípols,
- pikucis sviesta,
- 2 é.k. olivellas,
- svaigi rívéts muskatrieksts,
- sáls un melnie pipari péc garsas,
- glázíte saldá kréjuma
Pagatavosana:
Katliná izkausé sviestu un pievieno olívellu. Taukvielás apcepj sagrieztu sípolu uz ziedkopás sadalítu pukkápostu. Tad pievieno údeni- tik,lai apnem dárzenus. Ja zupu grib skidráku,tad údeni lej vél. Pievieno sáli,piparus, muskatrieksta skipsnu un vára uz nelielas uguns lídz viss míksts. Nonem no uguns, sablenderé, pievieno saldo kréjumu un samaisa.
Lej pa skívjiem, un bagátígákai garsai vél pievieno skipsnu muskatrieksta un virgen extra olivellas.
Labi garso tápat bez neká ká arí labi iet kopá ar rívétu parmezána sieru un grauzdiniem,
4 porcijám:
- neliela pukkáposta galva,
- neliels sípols,
- pikucis sviesta,
- 2 é.k. olivellas,
- svaigi rívéts muskatrieksts,
- sáls un melnie pipari péc garsas,
- glázíte saldá kréjuma
Pagatavosana:
Katliná izkausé sviestu un pievieno olívellu. Taukvielás apcepj sagrieztu sípolu uz ziedkopás sadalítu pukkápostu. Tad pievieno údeni- tik,lai apnem dárzenus. Ja zupu grib skidráku,tad údeni lej vél. Pievieno sáli,piparus, muskatrieksta skipsnu un vára uz nelielas uguns lídz viss míksts. Nonem no uguns, sablenderé, pievieno saldo kréjumu un samaisa.
Lej pa skívjiem, un bagátígákai garsai vél pievieno skipsnu muskatrieksta un virgen extra olivellas.
Labi garso tápat bez neká ká arí labi iet kopá ar rívétu parmezána sieru un grauzdiniem,
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru