Pavisam nejausi pagatavoju dzérienu, kas man tik loti atgádinája bérzu sulu. Receptes knifs slépás tajá, ka pagatavoto dzeramúdeni biju atstájusi vairák neká 24 st siltá vietá ( mums vél joprojám turas diená pári +30) un biju pavisam par to piemirsusi.. Rezultátá citrons smuki sarúga un dzériens péc garas tiesám loti, loti atgádinája sarúguso bérzu sulas garsu. Ak, bútu jel upenu zarins, vispár bútu super :))
Vajadzígs:
- údens,
- citrons,
- svaiga piparmétra
Pagatavosana:
Sagriez citronu un pievieno údenim. Udení liek arí piparmétras zarinus.
Var dzert uzreizi, bet, ja pastávés siltumá, uzrúgs un bús lídzíga garsa ká sarúgusai bérzu sulai.
Vajadzígs:
- údens,
- citrons,
- svaiga piparmétra
Pagatavosana:
Sagriez citronu un pievieno údenim. Udení liek arí piparmétras zarinus.
Var dzert uzreizi, bet, ja pastávés siltumá, uzrúgs un bús lídzíga garsa ká sarúgusai bérzu sulai.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru