Un vél viena zupina no turku virtuves, kas nav gatavota veselu múzíbu- jogurta zupa ar rísiem. Man loti patík piparmétras klátbútne, kas zupai pieskir neatkártojamu garsu un patikami atsvaidzina. Vienkársi, ekonomiski, sátígi un garsígi.
4-6 porcijám:
- 250 g rísu,
- 60 g milti,
- 350 g jogurts,
- 2 olas,
- 1,5 l galas buljons,
- sáls,
- 2 é.k. svaigas piparmétras,
- 10 g sviests,
- 1 t.k. saldás paprikas pulveris,
- 4 é.k. olívellas
Pagatavosana:
Katlá lej 2 l údens un vára noskalotus rísus aptuveni 10- 15 minútes.
Sajauc miltus ar jogurtu un olám. Uzkarsé buljonu un pievieno iegúto maisíjumu.
Nonem no uguns rísus, nokás un atdzesé.
Liek rísus atpakal katlá un lej klát buljonu, kam pievienots jogurta maisìjums.Uzvára lídz pirmajam burbulim, lídz zupa nedaudz sabiezé, pievieno sáli,piaprus un nonem no uguns.
Sagriez piparmétru un sviestá apcepj. Sajauc paprikas pulveri ar ellu un ar to apslaksta zupu un párber ar piarmétrám.
4-6 porcijám:
- 250 g rísu,
- 60 g milti,
- 350 g jogurts,
- 2 olas,
- 1,5 l galas buljons,
- sáls,
- 2 é.k. svaigas piparmétras,
- 10 g sviests,
- 1 t.k. saldás paprikas pulveris,
- 4 é.k. olívellas
Pagatavosana:
Katlá lej 2 l údens un vára noskalotus rísus aptuveni 10- 15 minútes.
Sajauc miltus ar jogurtu un olám. Uzkarsé buljonu un pievieno iegúto maisíjumu.
Nonem no uguns rísus, nokás un atdzesé.
Liek rísus atpakal katlá un lej klát buljonu, kam pievienots jogurta maisìjums.Uzvára lídz pirmajam burbulim, lídz zupa nedaudz sabiezé, pievieno sáli,piaprus un nonem no uguns.
Sagriez piparmétru un sviestá apcepj. Sajauc paprikas pulveri ar ellu un ar to apslaksta zupu un párber ar piarmétrám.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru