trešdiena, 2011. gada 5. oktobris

Pilditi aboli


Vienkarsi pagatavojams un loti gars deserts no abola.

Vienai porcijai nepieciesams:

-1 abols (es izmantoju Golden),
- kokosa skaidinas,
-rozines,
-apelsinu ziedudens "AZAHAR"
-izlejamais sokolades sirups (aptuveni 2 tejkarotes),
-piparmetru lapinas

Pagatavosana:

Abolu nomazga,iznem serdi.Liek rozines,kokosa sakaidinas. Citrezeiz ieleju ari apelsinu ziedu udeni "AZAHAR". Liek sakarseta cepeskrasni 180 grados un cepj kaut kur 25 -30 minutes. Jo abols mikstaks,jo mazak jacepj. Tad liek skivi,parlej ar izlejamo sokolades sirupu un parkaisa ar piparmetru lapinam.
Pildit butiba var ar jebko,kas ir majas,piem.,kanelis+cukurs+sviesta picina,svaigais siers (biezpiens)+medus+valrieksti u.t.t.
Citreiz sim variantam klat parleju bezpiedevu jogurtu (to sasaldinu ar steviju un iemetu paris atsaldetas ogas,kas uz doto bridi ledusskapi,visbiezak mellenes).

Nu gards bez sava gala!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru