sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

Aromátisks deserts no kirbja Vidusjuras gaume



Luk, vél viens deserts no kirbja. Ká parats, izmantoju  savu iemíloto gitárveida kirbíti. Gardi, liesi un veselígi!

Nepieciesams:(1 porcijai)

-neliels kirbis (izmantoju gitarveidigo),
-puse abola,
-nedaudz rozines,
-nedaudz kokosa skaidinas,
-kanela standzina,
-saldinatajs(izmantoju steviju),
-125 ml  bezpiedeva jogurta (deres ari piens),
-paris pilieni tejkarotes apelsinu ziedu udens AZAHAR (var ari apelsinu sula, vai apesínu ziedu medu)

Pagatavosana:

 Gitarveidigajam  kirbitim vieta, kur atrodas seklotne, pargriezu uz pusem un iznemu seklas. Kad seklas iznemtas, paliek tukss dobums( nu, nedaudz jau kirbisa mikstuma paliek ari), kurs jaaizpilda.

Panemu vel vienu ripu ta pasa kirbja, sagriezu kubicinos un sajaucu ar abolu, kas ari sagriezts kubikos. Atseviska traucina iepilináju páris piles apelsinu ziedu udeni (tas ir LOTI stpirs, ar páris pilém jau jútama garsa), jogurtu un sajaucu ar abolu&kirbi.

Pievienoju rozines, kanela standzinu, apberu ar kokosa skaidinam un pievienoju naza galu stevijas pulveri.
Pec tam visu kartoju kirbi un cepu cepeskrasni 180 grados aptuveni 1 stundu. Labák, ja pirmo pus stundu kirbi párkláju ar folliju, lai ieksá viss labi sacepas.

Pirms pasniegsanas iznem kanela standzinu un, ja velas, parkaisa ar maltu kaneli.
Ir lappps!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru