sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

Sviesta pupinas spánu gaumé




Esmu liela paksu pupinu cienitaja un atkal priecájos par to, ka pie mums tas veikala svaiga veida noperkamas visu gadu.  
Bet, ja ari nav pie rokas svaigas pupinas, izmantoju blansetas, kuras nevajag tvaicet vai varit,savukart saldetas var tvaicet vai varit "pa taisno",tas neatlaidinot.

Nepieciesams:
-paksu (sviesta) pupinas,
- virgen extra olivella (izmantoju izpusamo),
-citrona sula vai vinogu vina etikis,
-sals pec garsas,
-paris kuploka daivinas

Pagatavosana:

Pupinas tvaicé vao novára. Kad mikstas, nokas un liek bloda. Ja grib kraukskigas, kad tas gatavs, patur zem auksta udens un nokas.
Parlej ar svaigi spiestu citrona sulu, tievas skeles sagrieztu kiplojka daivu,mazliet sali (pec garsas) un parlej ar olivellu.Visu labi samaisa un GATAVS!

Vienkarsi un gardi!
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru