sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

Kartupelu pica


2 personam nepieciesams:
-600 g kartupelu,
-2 ansovi (izmantoju olivella konservetas,attiritas ansovu filejas),
-paris chery tomatini,
-tejkarote salitu kaperu (mazinie),
-1 sipols,
-nedaudz ella cepsanai,
-paris melnas olives bez kauliniem
Pagatavosana:
Novara kartupelus ar visu mizu.Kad tie gatavi,nokas. Kaperus noskalo zem udens (lai iziet sala garsa),ansovus kartigi nosusina virtuves papira  dvieli,olives sagriez.Sagriez ari sipolu un apcepj neliela ellas daudzuma. Kad sipoli gandriz zeltani,pievieno uz pusem pargrieztus tomatinus,ansovus,olives,kaperus un maz-maz lietin visu vel pacepj. Kartupeliem nonem mizu,liek cepamtrauka (izmantoju silikona,tapec pamatnei taukvielas neliku).Kartupelus sastampa ar daksu un izbida pa cepamtrauku.Tad liek apceptos sipolus ar piedevam un velreiz visu sastampa. Cepj sakarseta cepeskrasni 200 gradus aptuveni 20 minutes.
Pirms pasniegsanas uz kartupelpicas var uzgriezt vel chery tomatinus. Labi garso ar svaigo sieru,raitu u.c. atsvaidzinosam mercitem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru