Astonkáji ir viena no biezák gatavotajám júras veltém músu gimené. Soreiz astonkáji ar turku (skeltajiem jeb aunu) zirniem. Vienkársi un garsígi.
4 porcijám vajadzígs:
- neliels astonkájis (ap 1 kg ) ,
- 400 g turku zirni,
- sáls,
- pipari,
- sípols,
- kiploka daiva,
- ella,
- lauru lapa,
- malta paprika,
- 2 tomáti,
- paprika
Pagatavosana:
Novára turku zirnus, pievienojot údenim lauru lapu un piparus.
Novára arí astonkáji.
Ellá apcepj sípolu, kiploku tad pievieno sarívétu vai nelielos gabalos sagrieztu tomátu un papriku. Kad dárzeni apcepusies, pievieno paprikas pulveri, turku zirnus un gabalos sagrieztu astonkáji. Sáli, piparus pievieno péc garsas. Udeni, kurá váríjás astonkájis árá nelej- no tá sanák fantastiski gards buljons, kuru pievieno mércei.
Pasniedz karstu.
4 porcijám vajadzígs:
- neliels astonkájis (ap 1 kg ) ,
- 400 g turku zirni,
- sáls,
- pipari,
- sípols,
- kiploka daiva,
- ella,
- lauru lapa,
- malta paprika,
- 2 tomáti,
- paprika
Pagatavosana:
Novára turku zirnus, pievienojot údenim lauru lapu un piparus.
Novára arí astonkáji.
Ellá apcepj sípolu, kiploku tad pievieno sarívétu vai nelielos gabalos sagrieztu tomátu un papriku. Kad dárzeni apcepusies, pievieno paprikas pulveri, turku zirnus un gabalos sagrieztu astonkáji. Sáli, piparus pievieno péc garsas. Udeni, kurá váríjás astonkájis árá nelej- no tá sanák fantastiski gards buljons, kuru pievieno mércei.
Pasniedz karstu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru