ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Super sátiga pica light rezímá


Kam gan negarso picas!!! Tikai notiesájot veselu  kádu no klasiskajám itálu picám, viená reizé tiek uznemts tik daudz kcal, cik varetu apest visas dienas laika.. Mja, ir jau opcija apest gabalinu picas, bet vai no tas busi paedis?!
Tad nu variants ir majas pasam uztaisit savu lieso picu. 

 Sis ir viens no manu lieso picu variantiem majas apstaklos. 
Pica sanak liela, izmerot diametra 22, 5 cm.

Pamatnei:

- 2 éd.k. auzu klijas,
- 1 é.k. kviesu klijas,
- 1 é.k. 0 % piena pulveris,
- 1-2 t.k. kukurúzas ciete,
- 1 t.k. rauga pulveris,
- skipsna sáls,
- oregano,
- 2- 3 olu baltumi vai 1 ola

Pagatavosana:

Visas sastávdalas samaisa un izlej silikona cepamtrauká.  Var skist, ka nekas te nesanáks, jo masa ir paskidra , tacu rezultátá sacepjas ideála pamatne.
Cepj sakarseta cepeskrasni 190 grados aptuveni 15 minutes. 
Kad picas pamatne izcepusies, to iznem no cepamtrauka. Pilnigi izcepusies pamatne viegli "izlec" ara no trauka. 

Soreiz virsai: 

- konservéti tomáti,
- 80 g titara fileja,
- 1-2 loksnes jamon serrano,
- puse sípola,
- blanseti sampinjoni (no bunzas),
- liess siers ,
- oregano,
- baziliks

Pamatni liek uz cepampapíra un apziez ar sablenderétiem vai gabalinos sagrieztiem tomátiem. Bagátígi apkaisa ar baziliku, liek sasmalcinátus sípolus, jamon serrano, gabalinos sagrieztu titara fileju un beigás apkaisa ar sieru. Mums visliesákais atrodamais ir kausétais siers, tadel liku to. 
Apkaisa velreiz ar baziliku, oregano (ideáls garsu savienojums!!!) un cepj 180 grados aptuveni 10- 15 min., kamer siers gratinejies.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru