Kamér cepás parmezána- rozmarína siera cepumus, máju sáka piepildít neatvairáma sálo cepumu smarza. Nolému, ka jáizcep arí liesi siera- rozmarína cepumini.
Domáts daríts un rau re, liesie cepumi ar gatvi.
Ká garso? Patiesám LABI , lai arí pavisam savádák neká Parmezána siera cepumi.
Ipaso pikantumu un tá teikt punktinu uz "i" piedeva Ibérijas garsvielu maisíjums, kas savá ziná ir vienreizéjs un neatkártojams.
Ipaso pikantumu un tá teikt punktinu uz "i" piedeva Ibérijas garsvielu maisíjums, kas savá ziná ir vienreizéjs un neatkártojams.
Ibérijas garsvielu maisíjumu pie mums var nopirkt lielveikalu garsvielu stendos, tas izskatás sádi
Sie cepumi ideáli garso ar jamon serrano (vítináto galinu), tos var pieést pie zupas, salátiem un izmantot ká cepuminu-maizíti.
21 cepuminam bija nepieciesams:
- 120 g svaigais siers (izmantoju májás pasas gatavoto 0 % , recepte seit),
- 1 é.k. kukurúzas ciete,
- 2 é.k. auzu klijas
- 1- 2 é.k. jogutrs(jásnatás cik kepíga masa),
- 1 é.k. rozmarína skujinu,
- 1/2 t.k. Ibérijas garvielu maisíjums
- sáls,
- 2 olu baltumi,
- 1/2 t.k. cepamá pulvera
Pagatavosana:
Rozmarína skujinas sapluká vai sagriez 2-3 dalás.
Sajauc svaigo sieru ar klijám, kukurúzas cieti, Ibérijas garsvielám, rozmarínu. Pievieno olu baltumus, ja nepieciesams sáli.
Visu labi samaisa un ar 2 téjkarosu palídzíbu liek uz cepampapíra cepuminus.
Cepj sakarsétá cepeskrásní 180 grádos aptuveni 20 minútes.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru