otrdiena, 2013. gada 19. februāris

Hekss krásní ábolu apelsínu mércé


Hekss saulainajá apelsínu un ábolu mércé. 
Namma! :)

Nepieciesams:





-puse heksa (ap 1 kg)

-1 abols "Golden" vai jebkurs cits salds abols,

-2 apelsini,

-1 citrons,
-paris kiploka daivas,
-petersili,
-sals,pipari





Pagatavosana:

Notiritu heksu ierive ar sali un pipariem.
Nomazgatu abolu un apelsinu griez ripas. Heksam "mugura" iegreiz kabatinas un saliek sagriezta abola un apelsina skeles. 
Abola skeli griez aptuveni 1 cm platuma, apelsina skeli cik planu vien iespejams. 
Iesprauz no abam pusem heksa kabata abolu un pa vidu apelsina skeles. 
Liek zivi cepamtrauka,apslaksta ar citrona sulu. Pievieno sali,piparus pec garsas. 
Pielej nedaudz udeni, pievieno pari palikusos auglus, petersilus un kiploku ar visu mizu. Liek sakarseta cepeskrasni un cepj 180 grados aptuveni 30 min.
 Pirms pasniegsanas aromatizé édienu ar sakapatiem petersiliem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru