pirmdiena, 2013. gada 14. oktobris

Atsvaidznoss garnelu- ábolu kokteilis





Júras velsu kokteilis (saláti) ar ábolu un apelsínu. Ideáls aperitívs un man patík noforméjums (stikla traucins).
Gards un atsvaidzinoss

Vajadzígs:

- 300 g nelielas garneles,
- 1/2 apelsína,
- 200 g saláti,
- 1 ábols (man bija liels Golden),
- citrona sula

Mércei:

- 250 ml majonéze  (arí ar pastaisíto lieso garso labi),
- 4 é.k. katcups,
- 2 é.k. saldais kréjums (es nemu várísanai, tas ir liesáks un ne tik skebinosi salds, pie mums veikalá tas nopérkams ká nata para cocinar),
- 1 t.k. Dijon sinepes (latviski, skiet, Dizonas),
- sáls,
- pipari

Pagatavosana:

Uzvára údeni, kam pievienota sáls. Pievieno garneles. Kad údens atkal uzvárás,mazás  garneles jau gatavas (garnelém nav jávárás ilgi, tás ir tikai jáapvára, turklát mazás garneles izvárás zibenígi). Iznem garneles ar putu karoti un atliek. 
Sagriez ábolu, apelsínu, salátus. 
Sajauc visas mérces sastádvdalas un ar tám aplej garnelu salátus.
Liek pa glázítém un ledusskapí, lai sasúcas garsas un sie saláti vislabák garso atdzeséti.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru