sestdiena, 2012. gada 30. jūnijs

Spageti ar zivju ikriem


Jau ilgu laiku laiku metu acis uz so recepti, kas rotá vienu no manám itálu pavárgrámatám. Tad nu beidzot izmégináju. Loti, loti gardi. Sis bús noteikti viens no édieniem, kuru atkártosu. Tiesám so  ir vérts noprovét.

4 personám nepieciesams:

- 250 g svaigi spageti (protams, derés arí cietie),
- 1 bundzina zivju ikri,
- 40 g sviesta (var arí mazák un var arí margarínu- ja ievéro slaido líniju),
- 1 édamkarote ansovu pastas ( es ansovus saberzu piestá),
- 1 citrona mizina,
- sáls, pipari,
- rívéts parmezáns

Pagatavosana:

Novára spageti lídz al dente un nokás. Ja izmanto svaigu pastu, tad járekinás, ka stávoklis al dente iestásies daudz átrák.

Uz pannas izkausé sviestu un pievieno sarívétu citrona mizinu un svaigi maltus piparus.  Recepté gan tas nav prasíts, tacu es ká parasti pievienoju arí nedaudz makaronu údeni. Tad pievieno nedaudz sáli, ansovus, visu samaisa un beigás pievieno spageti. Atkal labi izmaisa, nonem no uguns un pievieno zivju ikrus un párkaisa ar parmezánu.



Bon appetit!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru