Krásní cepti tomáti ir liels gardums. Tos var cept kraukskígus ká cipsus un var arí tikai nedaudz apcept, t.i., gratinét.
Es gan soreiz noskopojos ar ellu, ká rezultátá tomáti sanáca pasausi. Tacu tas lietas bútíbu nemaina- tápat garsígi, turklát ellu, ja nepieciesams, var pievienot arí izceptajiem tomátiem.
Vajadzígs:
- 14 tomáti (cieti),
- 1/4- 1/2 glázes olívellas,
- 2-4 kiploka daivas,
- sáls,
- pipari, s
-skipsna cukura,
- garsvielas kas visvairák garso (oregano, baziliks, pétersíli)
Pagatavosana:
Sajauc ellu ar sagriezto kiploku un atstáj, lai ella ievelk kiploka garsu. Nen skipsnu sáls, cukura, piparu un garsvielas, kuras sajauc ar ellu.
Sagriez tomátus skélés vai stienísos, liek uz cepampláts, uz kuras izkláts cepamais papírs un párlej ar ellu.
Cepj sakarsétá cepeskrání aptuveni 15 minútes.
Uz maizítes krásní ceptie tomáti garso burvígi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru