ceturtdiena, 2013. gada 31. janvāris

Magdalenas de chocolate


Magdalenas spániski nozímé keksini un maná recepsu bibliotéká ir loti skaista grámata ar nosaukumu "Magdalenas". 
Soreiz keksini tapa sádi:

12 keksiniem nepieciesams:

- 230 g miltu (konditorejas milti),
- 150 g cukurs,
- 1 pacina cepamá pulvera,
- 1 jogurts (125 ml),
- 80 g saulespuku ella,
- 50 g kakao bez cukura,
- 4 olas,
4 é.k. piens,
- 10 g piena pulveris,
- 1 é.k. vanilína cukurs,
- 150 g sokoládes pérlites (noteikti derés arí mazos gabalinos salauzta sokoláde)

Pagatavosana:

Saputo olas ar cukuru un vanilíncukuru. Pienu sajauc ar piena pulveri, pievieno olu masai un saputo.
Tad liek klát ellu un jogurtu. Saputo.
Pie miltiem pieliek cepampulveri un kakao. Samaisa un liek klát pie olám.
Tálák visu smuki samaisa un beigás ber sokoládes pérlítes, dalu atstájot dekorésanai.
Iemaisa sokoládes pérlítes keksinu masá un liek uz 30 min. ledusskapí nostávéties.
Nem silikona keksu forminas, saliek tajás keksinu forminas.
Lai vieglák sapildít keksinus, izmanto konditorejas maisu. Man bija slinkums képáties ap maisu un saléju masu tádá ká alus krúzé, kurai ir stáds ká snípítis, ar ko arí ideáli var sapildít keksinus.
Cep sakarsétá cepeksrásní 180 grádos aptuveni 20- 25 minútes.



Keksini sanáca lieli, sulígi, pufígi un pasi kusa muté.Tádus ne noésties! :)  Ists sokoloko bums :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru