Viegla zupina, kuras galvená garsas rozíníte slépjas tás piedevá- pievienotajá kremá jebsu pikantajá "kréjuminá", kas pieskir zupai ípasu garsu.
4 porcijám vajadzígs:
-liels brokolis,
- páris burkáni,
- neliels sípols,
- 2 kiploka daivas,
- dárzenu buljona kubins,
- neliels pikucis sviesta vai ella
Pagatavosana:
Panná vai katliná, kurá várísies zupa, liek sviestu vai ellu. Uzkarsé un pievieno sagrieztu sípolu un kiploku.
Nedaudz apcepj un liek klát sagrieztu burkánu un rozetés sagrieztu brokoli. Visu vél nedaudz pacepj un tad lej klát údeni- tik, cik skidru zupu vélas. Pievieno dárzenu buljona kubinu (izrádás, ka eko veikalos var iegádáties veselíbai pavisam nekaitígus buljonus un buljona kubinus).
Vára zupu uz nelielas uguns, kamér visi dárzeni míksti.
Pasniedz karstu ar pikanto kréjuminu.
Kamér várás zupa, gatavo "kréjuminu".
Tam nepieciesams:
-180 ml kremígs svaigais siers (parasti nemu 0 % ceso batido), bet drosi derés arí kremígs jogurts, vácu magerquark u. taml.,
- édamkarote klasiskás "Dijon" sinepes,
- 1/4 citrona sulas,
- 2 kiploka daivas,
- skipsna sáls
Izspiez kiploku, citrona sulu un visas sastávdalas sajauc. Krems gatavs!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru