trešdiena, 2013. gada 2. janvāris

Pildítas olas


Pildítas olas ir táds paédiens, kas vienmér izdodas un dod svétku noskanu. Soreiz olas pildíju ar garnelu un  kúpináta lasa pastéti. 
Lielisks aukstá galada édiens, uzkoda vai sátígas brokastís.

Vajadzígs:

- olas,
- kúpináts lasis,
- várítas un attírítas garneles,
- téjkatote klasiská "Dijon" majonéze,
- 2 édamkarotes kremígs svaigais siers vai jogurts,
- téjkarote kaperi,
- sáls, pipari, zalumi (ja nepieciesams)

Pagatavosana:

Olas cieti novára, atdzesé, noloba un párgriez uz pusém. Iznem olu dzeltenumu un sajauc kopá ar augstákminétajám sastávdalám. Atkaríbá péc vélmém, so pastéti var gan sablenderét, gan visus ingredientus síki sakapát. 
Sablenderéto masu liek konditorejas spricé un sapilda olinas.
Ar sáli péc garsas, jo no Vidusjúras údeniem nákusás garneles u.c. júras veltes jau pasas par sevi ir pietiekami sálas! 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru