otrdiena, 2012. gada 16. oktobris

Frittata di patate (kartupelu omlete)


Itáliski frittata, spániski tortilla tá pati omlete vien ir.
Sí ir loti ekonomiska recepte, kas vienmér sanák garsígi.

1 porcijai nepieciesams:

- 3 vidéji kartupeli,
- 2 vidéja izméra olas,
- ellancepsanai,
- sáls,
- muskatrieksts

Pagatavosana:

Kartupelus nomizo un sagriez aptuveni 1 cm biezás ripás. Uzkarsé panná ellu un izcepj kartupelus.
Kad kartupeli gatavi, tos iznem un ellu izlej.

Sakul divas olas un pievieno skipsnu sáls un rívéta muskatrieksta.
Tajá pasá panná, kur cepás kartupeli, nepievienojot vairs ellu, liek jau izceptos kartupelus un párlej ar sakulto olu.
Cepj no abám pusém, kamér ola apcepusies zeltaini brúna.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru