ceturtdiena, 2012. gada 4. oktobris

Midijas marinade


Viens no maniem favorítédieniem, kas pagatavots no mídijám. Vienkarsi lieliska tapa (uzkoda), kas var but ari pamatediens!


Nepieciesams:

- mídijas,
- paprika (krásainíbai zala, sarkana, dzeltena),
- sarkanais vai parastais sípols,
- zalumi (man soreiz dilles),
- gurkis,
- tomáts,
- citrons,
- nedaudz virgen extra olivella

Pagatavosana:

Midijas tvaice vai novara. Tad atdala no viena vaka. Sagriez darzenus, zalumus, apslaksta ar olivellu un citrona sulu. Ja nepieciesams, papildus vel pievieno sali (Vidusjuras midijas parasti jau ir pietiekami salas).
Sapilda midijas un ediens gatavs!
Parasti pasniedz atdzestetas, turot zem partikas pleves ledusskapi.




Vienkarsi, garsigi un veseligi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru