pirmdiena, 2012. gada 15. oktobris

Kirbju kúka


Un te atkal kaut kas loti garsígs, veselígs un liess- derés visiem tiem, kam uzturot slaido líniju, gribas tomér panaskéties. :)

Nepieciesams:

- 300 g kirbja,
- 2 édamkarotes auzu klijas,
- 1 édamkarote kviesu klijas,
- 1 téjkarote cepamais pulveris,
- 1 édamkarote kukurúzas milti,
- 2 olu dzeltenumi( izmantoju "M " izméra olas),
- 3 olu baltumi,
- 125 ml bezpiedevu jogurts,
- saldinátájs péc izvéles un daudzums péc garsas,
- 1 édamkarote vanilas ekstrakta,
- 1, 5 cm ingvera saknes,
- 1 /4 téjkarotes maltu krustnaglinu,
- téjkarote malta kanéla,
- skipsna sáls

Pagatavosana:

Kirbítim nonem mizu un sagriez nelielos kubinos. Nomizo ingvera sakni. Sablenderé.
Olu baltumus uzputo stingrás, cietás putás, pievienojot skipsnu sáls. Olu baltumiem jábút uzputotiem tik stingriem, lai apgázot trauku otrádi, saputotás putas nekristu árá.

Sablenderétajai masai pievieno visus páréjos recepté norádítos ingredientus.

Iecilá olu baltumus  un sajá procesá nekádá gadíjumá nemaisa, bet nepártraukti cilá un saputoto olas baltumu pievieno pa dalám. Tortes masai jábút pufígai.

Lej silikona cepamtrauká un cepj 180 grádos aptuveni 30 minútes.





Kúka patiesám sanák garsíga!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru